Skip to main content
Hulpvaardige - Certificering Safety 1
Hulpvaardige - Certificering Safety 2

Vakbekwaam Worden van Brandweer Midden- en West-Brabant behaalde een hercertificering voor de komende vier jaar om brandweercollega’s op te leiden. Het Nederlands Instituut voor Publieke Veiligheid (NIPV) nam de audit af.

Logo NIPV

We willen in onze organisatie beginnende beroepsbeoefenaars goed opleiden. Niet alleen door op te leiden voor een diploma, maar vooral om mensen in de praktijk in onze eigen districten direct in te kunnen zetten. Dat doen we in een veilige leeromgeving, met gedreven instructeurs, veiligheidsfunctionarissen en chauffeurs onder aansturing van een team van enthousiaste en bekwame vaste medewerkers.

We werken samen met de drie districten om in te spelen op de actuele behoefte, de opleidingsvraag te structureren en te kijken hoe wij het leren leuker en makkelijker kunnen maken. Wij zoeken daarbij steeds naar een pragmatische benadering, zonder onze certificering op het spel te zetten. En we blijven verbeteren. Ons motto is dan ook: “Continue verbetering is beter dan uitgestelde perfectie.”

Hulpvaardige - Certificering Safety 4
Ga naar de inhoud