Skip to main content

Informatieveiligheid is een belangrijk thema voor onze organisatie. We willen onze gegevens en die van onze klanten, partners en medewerkers zo goed mogelijk beschermen tegen ongewenste inbreuken, verlies of misbruik. Daarom hebben we in het afgelopen jaar verschillende maatregelen genomen om onze informatieveiligheid te verhogen. Een daarvan is de lancering van de portal van Arda (portal.arda.nl), waar we onze medewerkers bewust maken van de online risico’s en tips geven om informatie veilig te houden. Want informatieveiligheid begint bij jezelf.

Arda is een leuk en leerzaam platform dat laat zien hoe we cybercrime kunnen voorkomen en bestrijden. Met online spelletjes, filmpjes en challenges leren de medewerkers hoe zij sterke wachtwoorden kunnen maken en bewaren, phishing-mails en spoofing kunnen herkennen, de AVG kunnen naleven en nog veel meer. Arda is een doorlopend programma, want we moeten altijd alert blijven op de online gevaren. De medewerkers krijgen dan ook regelmatig nieuwe lessen, tips en voorbeelden van echte cyberaanvallen.

Met deze simpele maar belangrijke tips kunnen we samen zorgen voor een veilige informatie-uitwisseling en een betere service.

Ga naar de inhoud